Zijn de leden van jouw accountteam in staat om de waarde van de oplossingen van jouw bedrijf in alle fases van de Customer Buying Cycle voor de klant te creëren? En hoe kun jij jouw commerciële leiderschapskwaliteiten daarvoor inzetten en verder ontwikkelen?

Het Next Level Commercieel Leiderschap Programma geeft jou, in combinatie met de Keyscan CBC-methodiek, de instrumenten waardoor jij het ontwikkelbare talent en de natuurlijke kwaliteiten van jouw teamleden in elke fase van de Customer Buying Cycle kunt versterken. Dit stelt jou in staat om het team gedifferentieerd te leiden als coachend, aansturend, regisserend of facilitair commercieel leider.

Natuurlijke kwaliteiten en potentiële talenten ontsluiten met
Keyscan CBC

Gedifferentieerd commercieel leiderschap houdt in dat teams worden geïnspireerd en begeleid om uitzonderlijke resultaten te bereiken door te streven naar voortdurende verbetering en ontwikkeling van het individu. Door te onderkennen en gebruik te maken van natuurlijke kwaliteiten en ontwikkelbare talenten van teamleden bereik jij het “Next Level” als commercieel leider.


Van waardebewustzijn in het begin van het verkoopproces tot gewaardeerd worden als trusted partner en het begrijpen en beïnvloeden van de customer buying cycle; het is allemaal cruciaal voor het stimuleren van waardevolle interacties en het bevorderen van Account Based Engagement. Onze workshops zullen jou uitdagen om jouw team uit te rusten met het gedrag, de kennis en vaardigheden die nodig zijn om daarin succesvol te zijn en te blijven.


Vergroot het potentieel van jouw team door eerst jezelf uit te dagen als commercieel leider

Bent je er klaar voor om jezelf uit te rusten met de vaardigheden en strategieën die nodig zijn om te gedijen in het huidige competitieve landschap? Neem nu contact met ons op voor meer informatie over ons waardevolle Next Level Commercieel Leiderschaps-programma. Laten we samen het volledige potentieel van jezelf ontsluiten bij het aansturen en coachen van je team.

Programma-overzicht:

  • Je start met een persoonlijke intake bij de trainer-coach gevolgd door de Keyscan CBC om jouw natuurlijke kwaliteiten, potentiële talenten en valkuilen als commercieel leider te leren kennen. Op basis van de intake en de Keyscan CBC wordt het individuele ontwikkelingsplan opgesteld.
  • Het programma wordt vervolgd door 4 workshops (één per maand) die allemaal een volledige dag duren op een externe locatie. De workshops zijn ontworpen rond de specifieke fases van de Customer Buy Cycle en het Account Based Engagement-proces. In de workshop ligt hierbij de focus op het commerciële leiderschap.
  • Tussen de workshops besteden we tijd aan het coachen van jou in je dagelijkse rol als commercieel leider van jouw team.

Na het afronden van de workshops heb je de mogelijkheid om gedurende een periode van 3 maanden te sparren met je trainer-coach. Je kunt je voor deze training inschrijven voor een “Open” variant of de training kan voor jouw team “Incompany” worden gerealiseerd. Zij vindt plaats in een team van 9-12 deelnemers van diverse organisaties en wordt in het Nederlands of Engels gegeven. Laat ons gerust weten welke taal jouw voorkeur heeft.

Meer informatie en Inschrijven:

Inschrijven kan hier >>

Neem contact op met KtotK voor meer informatie

E-mail: info@ktotk.nl

Jan Jansen: +31 653290938

Het KtotK & Keyminds Team